Monday, December 17, 2012

Beauty Online Shopping

Pas shume kerkimeve ne internet per te gjetur nje beauty shop online qe dergon dhe ne Shqiperi arrita te gjej vetem nje: www.escentual.com. Personalisht nuk kam blere ndonjehere nga ky dyqan online(perdor shpesh Lookfantastic sepse nuk paguaj shpenzimet e trasportit, por fatkeqesisht ky dyqan nuk dergon ne Shqiperi) por neper blogje te ndryshme kam pare opinione shume te mira per sherbimin dhe qualitetin e tij. Hidhini nje sy pasi ka nje shumellojshmeri produktesh dhe markash qe ndoshta nuk mund te gjenden ne Shqiperi.
Me poshte kam bere nje perzgjedhe te disa produkteve qe kam perdorur dhe njoh, shpresoj te jete dhe nje inspirim per dhuratat e festave.

Female FragrancesMale Fragrances
Skin Care


Hair Care

Make Up

  Love 


Post Comment

2 comments:

Let's share opinions! Thank you for visiting my blog!