Sunday, April 14, 2013

Leather Jacket


Jacket:Zara/T-shirt:Tezenis/Jeans:Met/Bag:Valentino

  Love 


Post Comment

Wednesday, April 3, 2013

Snorkeling

Ky eshte postimi i fundit per sa i perket udhetimit ne Sharm (ju betohem :-P). Disa foto nga dy ekskursionet ne det per te pratikuar snorkeling, Ishulli i Tiranit dhe Parku Ras Mohamed.Me pelqeu me shume ekskursioni i pare gjate te cilet pata mundesine te shikoj shume peshq dhe per fatin tone te mire(dhe per shkak te detit shume te qete) shume delfina dhe breshka uji afroheshin shume prane varkes :-).
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
This is the last post about my trip in Sharm(I promise). Here are some photos of the excursions at Tyran Island and Ras Mohamed. I enjoyed most the first one as it was simplier to see a lot of fishes and also a lot of dolphins came close to our boat.

Snorkeling at Tyran IslandSnorkening at Ras Mohamed Park  Love 


Post Comment

Tuesday, April 2, 2013

Jump Jump Jump

Besoj e keni kuptuar se sa shume i adhuroj fotot ne "ajer". Ne kete post po bej nje permbledhje te te gjitha "jumping photos" qe kam bere ne udhetimin e fundit.
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
I think you' ve noticed how much I love the jumping photos. Here is a collage of my last trip. Enjoy it!

   Love 

Post Comment