Tuesday, May 14, 2013

Depilimi me fije peri

Pershendetje te dashur follower! Se pari me vjen shume keq qe nuk axhornoj kete blog shpesh por do te mundohem te jem me konstante ne publikimet e ardhshme. 
Ne kete post do te flas per nje menyre shume interesante depilimi me ane te nje fije peri. Kjo metode eshte ideale per pjese te vogla te lekures si pjesa e siperme e buzes, vetullat dhe pse jo, per vajzat me te guximshme, ne heqjen e "pushit" te fytyres.
Pervec faktit qe eshte nje nga metodat me ekonomike, eshte ideale dhe per lekurat delikate pasi filli terheq vetem qimet pa lenduar lekuren duke evituar keshtu irritimin e pjeses se depiluar. 
Ne fillim duhet pak praktike ne metoden e lezizjes se gishterinjve ne terheqjen e qimeve por ju garantoj se pasi ta keni mesuar , kjo do te shnderrohet ne nje nder metodat tuaja te preferuara te depilimit. 
Shpresoj te jem sa me e qarte ne shpjegimin me ane te fotove dhe ju uroj depilim te mbare :-) .                                            
                                               ♡  Love 

Post Comment

No comments:

Post a Comment

Let's share opinions! Thank you for visiting my blog!